Het originele moederdag cadeau voor de kersverse moeder, de Mombox!

Wil je dit jaar de belangrijkste vrouw in je leven een keer echt leuk verrassen? Een ontbijt op bed is heerlijk, een bos bloemen is mooi, maar een tastbaar origineel cadeau is toch het leukste? Wij hebben het cadeau waar de kersverse moeder lang en iedere dag opnieuw van kan genieten! De Mombox!

Tijd om de kersverse moeder is even echt te verwennen!

De Mombox is hét verzorgingspakket voor de kersverse moeder, om de haren een boost te geven. Moeders zetten zichzelf vaak op de 2e plaats, de Mombox geeft juist dat extra verwen momentje waar de moeder zo aan toe is! Door het gebruik van de producten uit de Mombox geef je het haar weer een boost. Hierdoor krijgt het haar weer volume, glans en veerkracht! In de Mombox vind je 4 heerlijke producten om je haar mee te verzorgen, mét een babyshampoo voor de kleine. Hiermee kun je dat fijne en frisse gevoel weer terugkrijgen dat voor jou juist nu zo belangrijk is!

Bestel nu met korting, en wij schrijven je boodschap op een persoonlijk kaartje!

Bestel vandaag je Mombox en je hebt deze morgen al in huis. Met code “moederdag10” krijg je van ons nog eens 10% korting op de box! Daarbij kun je bij je bestelling een persoonlijke boodschap invullen. Wij schrijven vervolgens speciaal voor jou een persoonlijk handgeschreven kaartje en doen deze bij je box! 

Wil je dus dit jaar eens echt met een origineel cadeau aankomen, bestel dan direct met de code “moederdag10”