In 5 stappen naar succes

De Mombox van Mom Hair Care bestaat uit 5 producten: 4 voor jezelf en eentje voor je baby. Ieder product staat voor een stap in het unieke verzorgingsproces. Het volgen van deze stappen zal leiden tot zacht, gevoed en gezond haar.

Stap 1

Je haarverzorging begint met een reinigende shampoo. De Refit shampoo reinigt je haar op zachte wijze door het proteïne complex en zal je haar structuur verbeteren.

Stap 2

Nu je haar gereinigd is met de Refit Shampoo, wil je dit gevoel natuurlijk vast kunnen houden. De tweede stap is daarom een intensieve haarkuur die je haar voedt en beschermt voor invloeden van buitenaf. De kuur herstelt bestaande schade en zorgt ervoor dat je haar glanzend wordt en zijdezacht aanvoelt, zonder dat het je haar verzwaart.

Stap 3

Veranderingen in je haarstructuur kunnen ervoor zorgen dat nieuwe haren er droog en futloos uit gaan zien. Met een speciale verzorgende spray kun je daarom je haren herstructureren en hydrateren, zodat deze net zo levendig zijn als dat het zou moeten. Het haar wordt bovendien makkelijk door te kammen, zacht en krijgt een mooie glans.

Stap 4

Het verwenpakket wordt afgesloten met een haarbooster. Deze booster zorgt ervoor dat je haren meer volume krijgen, je jouw oude structuur terug kunt krijgen en je haren heerlijk fris worden. Precies de boost die jij in deze periode wel kunt gebruiken.

Stap 5

De Mombox is niet alleen een cadeautje voor jezelf, ook voor je nieuwe baby’tje! In de box vind je daarom ook een shampoo speciaal voor je zoon of dochter. Deze shampoo is heel zacht, prikt niet in de ogen en ruikt lekker. Zo kunnen jullie samen genieten!

How to use Video: