Een origineel kraamcadeau: de Mombox

Een kraamcadeau voor moeder én kind, omdat ze het beiden verdienen. De zwangerschap en bevalling kosten behoorlijk veel energie. Het is daarom belangrijk om na de bevalling af en toe ook tijd voor jezelf te nemen. De Mombox van MomHairCare helpt hierbij. Dit kraamcadeau bevat vijf verschillende haarproducten die de moeder én de baby een boost geven. Een uniek kraamcadeau om te geven aan een ander, of aan jezelf. Hiermee creëer je voor de kersverse moeder een heerlijk selfcare moment.

Een kraamcadeau in vier stappen

De Mombox bestaat uit vijf producten: vier voor de moeder, één voor de baby.  De producten uit dit kraamcadeau zorgen voor een boost voor het haar, maar creëren ook een volumineus en glanzend effect. Precies op het moment dat de moeder het nodig heeft.  

Stap 1: Het eerste product van MomHairCare is de Refit Shampoo. Deze mild reinigende shampoo verbetert de haarstructuur. Door het proteïne complex zal de structuur van het haar verbeteren.

Stap 2: Om het haar te voeden wordt vervolgens het Healing Mask gebruikt. Dit masker zorgt voor glanzend en zijdezacht haar en beschermt het haar daarnaast ook nog tegen invloeden van buitenaf.  

Stap 3: Het derde product is de Untangle Spray. Deze verzorgende spray compenseert het vochtverlies van het haar. Het laat het haar prachtig glanzen en zorgt dat het haar goed doorkambaar wordt en daardoor heerlijk zacht aanvoelt.

Stap 4: Het selfcare-momentje sluiten we af met een boost. De Ultra Booster zorgt voor stevigheid en volume in het haar in combinatie met frisheid en structuur.

 


Stap 5: samen genieten

Nu de kersverse moeder er weer helemaal tegenaan kan, mag de baby natuurlijk niet vergeten worden. Het laatste product uit de Mombox is de Babyshampoo. Deze shampoo is zacht en reinigt de haartjes van het kindje. De heerlijk ruikende shampoo is prikvrij en is daarnaast ook geschikt voor het huidje.

Met deze laatste stap in de Mombox geef je moeder en kind de mogelijkheid om heerlijk samen te genieten van een écht verwenmomentje.

Bestel de Mombox als kraamcadeau en verras de kersverse moeder met fijne producten die speciaal ontwikkeld zijn voor het haar na de zwangerschap.

Goud in handen

Dit originele kraamcadeau is ontwikkeld door moeder Heleen Ligtlee Boswinkel en dochter Elis Elshof Ligtlee. Heleen Ligtlee Boswinkel heeft ruim 40 jaar aan kapperservaring. Elis Elshof Ligtlee heeft een gouden medaille voor baanwielrennen op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in handen. Toen zij een zoontje kreeg merkte ze hoe belangrijk het is om je haar goed te blijven verzorgen na de zwangerschap. Deze combinatie zorgde voor een Mombox met professionele haarproducten voor moeders die het verdienen om even een moment voor zichzelf te nemen.

Een kraamcadeau van MomHairCare

Het kraamcadeau van MomHairCare wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking. Op de verpakking vind je een code naar een video met instructies van de producten, wel zo makkelijk! Bestel je de Mombox voor 16:00 uur? Dan wordt je cadeau de volgende dag gratis verzonden.

De MomBox bevat 5 heerlijke producten:

  • Refit Shampoo
  • Healing Mask
  • Untangle Spray
  • Ultra Booster
  • Baby Shampoo

Vragen?

Heb je vragen over het kraamcadeau van MomHairCare, de levering of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons via 06-527 118 22 of stuur een e-mail naar info@momhaircare.nl. We helpen je graag met het beantwoorden van je vragen!

de_Mombox_Haaruitval_na_Zwangerschap