Over ons

De Mombox is ontwikkeld door Heleen Ligtlee Boswinkel en haar dochter Elis Elshof Ligtlee, die samen de olympische formule hebben ontwikkeld voor haarverzorging na de zwangerschap.

Heleen Ligtlee Boswinkel:

Ik zit onderhand al bijna 40 jaar in het kappersvak. Ik ben ooit begonnen als leerlingkapster in Gorssel. Inmiddels werk ik al heel wat jaren bij Artistique in Eerbeek. Ik heb als kapster door de jaren heen veel productkennis opgedaan. Toen mijn nichtje een paar jaar geleden haar eerste kindje kreeg, merkte zij vervolgens dat zij last kreeg van haaruitval. Dit zette mij aan het denken: zou hier niet iets tegen te doen zijn? Samen met mijn dochter Elis ben ik toen aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de Mombox. Een pakket vol met verwenning en verzorging, speciaal voor de jonge moeder.

Elis Elshof Ligtlee:

Ik kom zelf niet uit het kappersvak, maar ik ben opgegroeid met een moeder die wel jaren aan kapperservaring heeft. Ik kom uit de topsport: ik heb 17 jaar van mijn leven gefietst. Eerst op de BMX, waarna ik ben overgestapt op baanwielrennen. Het hoogtepunt daarbij was mijn gouden medaille op de Olympische Spelen in 2016. Ik heb ondertussen altijd interesse gehad in haarproducten en ik vond het ook altijd super leuk om mijn moeder en haar collega’s een beetje te helpen in de kapsalon. Een aantal maanden geleden ben ik zelf moeder geworden van mijn zoon Lio. Ik kreeg tijdens de zwangerschap ineens een heerlijke volle bos haar… maar helaas kreeg ik na een aantal maanden te maken met haaruitval. Daarom vind ik het leuk en belangrijk om de jonge moeder dat fijne gevoel van voor de zwangerschap weer terug te geven. En het is erg leuk om dit samen met mijn moeder te kunnen doen!